Κοντινότερες Παραλίες

Παραλίες κοντά στο Βάμο

Αλμυρίδα, οργανωμένη αμμουδερή παράλια με εστιατόρια, windsurfing και άλλα θαλάσσια αθλήματα (8 χλμ. από το Βάμο)

Καλύβες, απάνεμη, οργανωμένη αμμουδερή παράλια με εστιατόρια, beachvolley (6 χλμ από το Βάμο)

Κυανή Ακτή, 1 χιλιόμετρο μετά τις Καλύβες, με κατεύθυνση προς τα Χανιά.Λιγότερο πολυσύχναστη αμμώδης παραλία με μια ταβέρνα και μια καντίνα, και ιδανική για τους λάτρεις της ρακέτας!(7 χλμ. από το Βάμο)

Κερά, μεταξύ Καλυβών και Αλμυρίδας, παραλία με άμμο, για όσους δεν προτιμούν τις οργανωμένες παραλίες(7 χλμ.από το Βάμο)

Ομπρόσγιαλος, βραχώδης κόλπος με ζωηρόχρωμη θάλασσα, μεταξύ Παλαιλονιού και Κεφαλά, μια συμπαθητική ταβέρνα με φρέσκα ψάρια, ιδανικά νερά για κολύμπι με μάσκα και καταδύσεις, εκτεθειμένη στον άνεμο(8 χλμ.από το Βάμο)

Γεωργιούπολη, πολυσύχναστη παραλία, με πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία, εκτεθειμένη στον άνεμο. Δυνατότητα για ιππασία στην παραλία.(12χλμ. από το Βάμο)

Καλυβάκι, δυτικά του ποταμού της Γεωργιούπολης(στρίψτε αριστερά πριν τον ποταμό), προστατευμένη από τον άνεμο, δυο ταβέρνες (12 χλμ από το Βάμο)

 

Δυτικές παραλίες

Λιμνοθάλασσα Ελαφονήσι: μία από τις ωραιότερες παραλίες με άμμο σε ροζ αποχρώσεις, ρηχά νερά, ξαπλώστρες, εστιατόρια εκτεθειμένα στον άνεμο, και πάρα πολύ κόσμο. Από τις16: 00 και μετά, που φεύγει ο πολύς κόσμος, είναι καλή ώρα για να απολαύσετε το μέρος και το ηλιοβασίλεμα, 1 ½ ώρα με το αυτοκίνητο.

Φαλάσαρνα: μια μεγάλη, όμορφη αμμώδης παράλια, με ξαπλώστρες, εστιατόρια, εκτεθειμένη στον άνεμο, 1 ½ ώρα με το αυτοκίνητο.

Λιμνοθάλασσα Μπάλος μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κρήτης και της Ελλάδας επίσης. Το νερό στη λιμνοθάλασσα είναι ρηχό και θερμό. Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε έξω από τη λιμνοθάλασσα, όπου τα νερά είναι βαθιά και κρυστάλλινα, πολύ πιο κρύα και ιδανικά για κολύμπι με αναπνευστήρα. Μπορείτε να φτάσετε στην παραλία:

  • με τα πόδια από το χωριό Καλυβιανή, 3 ώρες δρόμος
  • ακολουθήστε το χωματόδρομο (όχι τόσο κατάλληλος για μερικά αυτοκίνητα), από το χωριό Καλυβιανή μέχρι ένα σημείο και μετά περπατήστε για 15 λεπτά.
  • με πλοίο από τον Κίσσαμο (40 λ. με αυτοκίνητο). Με αυτόν τον τρόπο, θα επισκεφτείτε επίσης το Ενετικό φρούριο στο νησί Ήμερη Γραμβούσα.


Νότιες παραλίες

Μια μεγάλη ποικιλία από καταπληκτικές παραλίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας συμβουλευτείτε στο γραφείο μας.