Βοτανικός περίπατος

Άγρια λουλούδια, χόρτα & Αρωματικά Βότανα Κρήτης - Ένας περίπατος με οδηγό

Συναντιόμαστε στο γραφείο μας στον Βάμο και από εκεί ακολουθείτε με το αυτοκίνητό σας τον οδηγό μας, τον Μανώλη, όπου και θα κατευθυνθούμε μέσω ενός από τους πιο πράσινους δρόμους της περιοχής μας προς το χωριό Παιδοχώρι.
Εκεί θα ξεκινήσετε τη βόλτα με τον Μανώλη σε μια περιοχή γεμάτη βότανα όπως το θυμάρι, η ρίγανη, το φασκόμηλο και η μαντζουράνα τα οποία θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας οδηγώντας σας να εξερευνήσετε τον κήπο των θεραπευτικών και αρωματικών βοτάνων. Ενδέχεται να συλλέξουμε μερικά από αυτά.
Περιπλανώμενοι ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή και διάφορα άλλα φυτά θα μυρίσουμε, θα αγγίξουμε και θα γευτούμε τους αρωματικούς καρπούς τους.
Μετά τη βόλτα σας, είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα σύντομο γεύμα στη φάρμα με τοπικά βιολογικά προϊόντα από τα χέρια του Μανώλη και της Χριστίνας και να απολαύσετε τη θέα στα Λευκά Όρη. Μια μοναδική εμπειρία στην ομορφιά της Κρήτης για όλους εμάς που αγαπάμε να μένουμε σε επαφή με τη μητέρα φύση.

Λεπτομέρειες

  • Έναρξη 09:00 (17:00 Ιουλίου και Αυγούστου) από το τουριστικό γραφείο Βάμου
  • Πότε: Καθημερινά κατόπιν αιτήματος εκτός Κυριακής
  • Συμπεριλαμβάνονται: Τοπικά φαγητά και ποτά
  • Διάρκεια: Περίπου 3-4 ώρες
  • Κόστος : Ενήλικας 55 €, Παιδί (11-16 ετών) 30 € , Παιδί (5-10 ετών) 20 € {παιδιά κάτω των 5 ετών είναι Δωρεάν} Για ιδιωτική περιήγηση παρακαλούμε ρωτήστε μας
 
Διάρκεια: Περίπου 3-4 ώρες
 
Πότε: Καθημερινά κατόπιν αιτήματος εκτός Κυριακής

Ελάχιστος αρ. ατόμων: 4 ενήλικες, προκράτηση τουλάχιστον μία ημέρα πριν