Μαθήματα παραδοσιακής Κρητικής μαγειρικής

Μαθήματα μαγειρικής Αν ενδιαφέρεστε για την κρητική κουζίνα, το ελληνικό φαγητό ή απλά τρελαίνεστε για τη μαγειρική, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής μας.
Θα μαγειρέψετε, θα γευτείτε και θα απολαύσετε τοπικές συνταγές και θα ετοιμάσετε νόστιμα πιάτα με την καθοδήγηση και τη βοήθεια της επαγγελματία μας μαγείρισσας, κυρίας Κούλας.
Η κυρία Κούλα, γεννημένη και μεγαλωμένη σε ένα κρητικό χωριό, φέρει όλες τις γνώσεις της οικογένειάς της και τις μοιράζεται μαζί μας με αγάπη και ακεραιότητα. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής «Foods of Crete», που εκδόθηκε στον Καναδά και τις ΗΠΑ, όπου έζησε πολλά χρόνια.
Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από γνήσια αγνά κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, λαχανικά, τυρί, κρέας, κρασί κ.λπ. και φυσικά όλα τα υλικά είναι φρέσκα και ντόπια και προσφέρουμε και χορτοφαγικές και vegan επιλογές για τους φίλους μας. Επιπλέον, δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα, το ελαιόλαδο και άλλα συστατικά, μαζί με επεξηγήσεις για τη θρεπτική αξία και τη χρήση τους.
Αφού μαγειρέψετε, θα φάτε όλοι μαζί σε ένα μακρύ μοναστηριακό τραπέζι, απολαμβάνοντας τους καρπούς της δημιουργικότητάς σας με ντόπιο κρασί και ψωμί, ελληνική μουσική και ωραίες ιστορίες......
 

Ένα μέρος που εμπνέει...

Ένα μοναδικό μέρος με το όνομα «Φάμπρικα» στην καρδιά της παλαιάς γειτονιάς του Βάμου, «φιλοξενεί» τα μαθήματα μαγειρικής. Ένα παλιό ελαιοτριβείο του 1846 με ενετικές αψίδες και μεγάλες μυλόπετρες, θα σας εμπνεύσει για να περάσετε ένα τέλειο απόγευμα!
 

Λεπτομέρειες

  • Διάρκεια ± 4 ώρες
  • Καθημερινά μαθήματα με μικρές ομάδες
  • Μαγειρεύετε 5-6 διαφορετικά πιάτα
  • Παρέχονται πλήρεις γραπτές συνταγές
  • Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχών ειδικές διατροφικές ανάγκες
  • Cost: Adult 80 € ,Child (11 - 16 years old) 50 € Child (5 - 10 years old) 35 € (children< 5 years old are Free of charge). For a private class ask us.

Χρήσιμες πληροφορίες...

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχών ειδικές διατροφικές ανάγκες. Όλες οι πληροφορίες για το μάθημα μαγειρικής, παρέχονται μέσω του τουριστικού γραφείου μας. Το πρόγραμμά μας λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορούν να συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών.