Ξενώνες

Accommodation in Vamos VillageΚατά την παραμονή σας στο όμορφο χωριό μας, θα φιλοξενηθείτε σε ένα από τα αισθητικά ανακαινισμένα παλιά σπίτια, τα οποία βρίσκονται κυρίως στην παλιά γειτονιά του Βάμου και των διπλανών χωριών, αλλά και έξω από αυτά.

Οι ξενώνες μας είναι κτίρια του 18ου, 19ου και 20ου αιώνα τα οποία έχουν ανακαινιστεί με παλιές παραδοσιακές τεχνικές, και με γνώμονα τη διατήρηση της αρχιτεκτονικής και της αισθητικής τους, ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι κυρίως πέτρα και ξύλο από κυπαρίσσι τα οποία φιλοτεχνήθηκαν με μεράκι από ντόπιους τεχνίτες. Η επίπλωση και η διακόσμηση είναι επίσης από ντόπια υλικά και χειροποίητες κατασκευές. Παρόλα αυτά, στις κουζίνες και τα λουτρά έγιναν οι κατάλληλες μετατροπές ώστε να παρέχουν την άνεση που απαιτεί η σύγχρονη ζωή.

Τα σπίτια βρίσκονται διασκορπισμένα στην παλιά γειτονιά των χωριιών, με θέα τα Λευκά Όρη και ανθισμένους κήπους. Ο Βάμος βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση από τις βόρειες παραλίες του Κρητικού πελάγους, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνδυάσουν στις διακοπές τους, βουνό και θάλασσα.

Η τοποθεσία του χωριού και το παραδοσιακό περιβάλλον, μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες που θέλουν χαλαρωτικές διακοπές σε ένα αυθεντικό κρητικό τόπο.

Παραδοσιακά σπίτια και εξοχικές κατοικίες χωρίς πισίνα >

Παραδοσιακά σπίτια και βίλες με κοινόχρηστη πισίνα >

Παραδοσιακά σπίτια και βίλες με ιδιωτική πισίνα >

Tripadvisor Certificate 2020