Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι πολύ παραπάνω από μια απλή διαμονή.
Πρόκειται για μια αυθεντική Κρητική εμπειρία.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από την Έλενα, την Μάγδα, τη Θεανώ και τον Γιώργο. Κάνουμε τη δουλειά μας με πάθος, εργαζόμαστε σκληρά για να φροντίσουμε τους καλεσμένους μας και την κάθε ανάγκη τους. Θέλουμε να αισθάνεστε καλοδεχούμενοι στο χωριό μας και στον ξενώνα που θα επιλέξετε να μείνετε.

Από το πρώτο λεπτό σας εδώ, θα έχετε άμεση επαφή μαζί μας. Θα σας βοηθήσουμε από το πρώτο  e-mail μέχρι την αναχώρησή σας. Και θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, για να κάνουν τη διαμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Εμείς οι ίδιοι έχουν επιλέξει να ζούμε σε ένα μικρό χωριό, έχοντας ζήσει σε μεγαλύτερες πόλεις και έχουμε τη δική μας προσωπική εμπειρία τόσο με το χωριό, όσο και με την ζωή στην Κρήτη. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό και το πάθος για τις παραδόσεις μας και τις ομορφιές του νησιού μας.

Η εταιρία "Vamos Traditional Village" δεν δημιουργήθηκε για να είναι μια επιχειρηματική   δραστηριότητα και θα είναι πολύ πιθανό ότι ποτέ να είναι κερδοφόρος. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Και κάθε φορά που οι καλεσμένοι μας λένε ότι πέρασαν καλά, αυτό μας κάνει πιο χαρούμενους!