Σχετικά με εμάς…

Τουριστικό Γραφείο

Στην καρδιά της παλιάς γειτονιάς, στο τουριστικό μας γραφείου μας, σας περιμένει ένα ζεστό καλωσόρισμα. Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στην ενοικίαση παραδοσιακών ξενώνων και εξοχικών κατοικιών μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι αφορά την κράτηση του καταλύματος της αρεσκείας σας.
Τα καταλύματα μας αποτελούνται από εξοχικές κατοικίες, παραδοσιακούς ξενώνες και βίλες που βρίσκονται σε παραδοσιακά χωριά του Αποκόρωνα και σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις.

Γιατί εμάς

Από το πρώτο λεπτό σας εδώ, θα έχετε άμεση επαφή μαζί μας. Θα σας βοηθήσουμε από το πρώτο e-mail μέχρι την αναχώρησή σας. Και θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, για να κάνουν τη διαμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται!
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι πολύ παραπάνω από μια απλή διαμονή. Πρόκειται για μια αυθεντική Κρητική εμπειρία!

Η ομάδα μας

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από την Έλενα, την Μάγδα, τη Θεανώ και τον Γιώργο. Κάνουμε τη δουλειά μας με πάθος, εργαζόμαστε σκληρά για να φροντίσουμε τους καλεσμένους μας και την κάθε ανάγκη τους. Θέλουμε να αισθάνεστε καλοδεχούμενοι στο χωριό μας και στον ξενώνα που θα επιλέξετε να μείνετε.

Αειφόρος Ανάπτυξη

Η "Βάμος Παραδοσιακός Οικισμός", στοχεύει στην επίτευξη αειφόρου τουρισμού με βάση την κοινοτική ανάπτυξη, που διατηρεί την παράδοση και διαφυλάσσει το τοπικό περιβάλλον.